fredag den 30. april 2010

dobbelt fødselsdag


Kage til en dobbelt fødselsdag, til både en dreng og en pige

onsdag den 28. april 2010

værktøjskage


Mmm chokoladekage med daimcreme og hindbærmousse... Det er bare lækkert:)


fødselsdags kage



Uha jeg skulle prøve at tylle, for første gan... syntes nu godt det kunne være gået bedre men sådan er det:)

lørdag den 24. april 2010

Dåbskage

Ja jeg havde jo kage med på arbejdet, og senere på dagen kom en hen og spurgte om jeg ikke nok kunne nå at lave en lille dåbskage til hende til i overmorgen. Så jeg fik lige pludselig lidt travlt, men det gik og de var meet imponeret over min lille kage. Og det er min første dåbs kage (eller i hvert fald den første som kun er til dåb)

Ostekage

Denne ostekage og min ko kage kom med på arbejdet. Da jeg arbejder midlertidigt på Arla ville jeg lave noget som passede dertil. Og hvad passer bedre end en ko kage og en ostekage? Folk syntes i hvert fald at de var vildt flotte:)



Ko kage

Jeg kom til at love kage på arbejdet. Og da jeg arbejder midlertidigt på arla hvad er så mere passende end en ko kage. Jeg lavede også en oste kage. De faldt i god jord og folk syntes de var så flotte. (Se også ostekagen)

40 års fødselsdag

Min kolega fyldte 40 år og hun ville gerne give mig en udfordring som så var en kage. Hun ville gerne have en kage med Pippi (da hun har et specielt forhold til hende) Men da hun så mine fine kager ændrede hun mening og ville hellere have blomster og så med "pudeeffekt" på siderne



Rose kage

Blev i kagehumør og ville gerne øve mig på at lave roser. Så jeg fiksede lige denne lille sag frem, med tobleronecreme og hindbærmousse...

bamse cup cake

Min kolega som bestilte spejderkagen er helt vild med mine bamser og hun elsker lyserød og lilla. Hun sagde at jeg kunne sætte en lille bamse på spejderkagen for hendes skyld, meeeen en lyselilla bamse på en drenge kage NEJ. Så Jeg lavede for sjov en lille cup cake til hende som hun så kunne få for sig selv. Hun blev helt vildt glad:)

spejderkage


Min kolegas søn fyldte år og da han er spejder skulle han selvfølgelig have en spejderkage. Så jeg tænkte en lille spejderlejr ville være fint, så designet kom til at se sådan her ud.

kurve kage




Min kolgas mor fyldte år og det skulle jo fejres med en kage. Så hun spurgte om jeg ville lave en, hvor der skulle stå "verdens bedste mor" og der måtte gerne være freesiaer på da det er hendes mors yndlings blomst... Prøvede at lave de freesiaer men ved ikke lige om de ligner helt rigtigt hehe.


Til mors arbejde

Min mor er helt oppe og køre over jeg er begyndt at lave kager, så hun kan ikke lade være med at snakke på hendes arbejde. Så de ville jo selvfølgelig gerne se mine kage og nok mest smage dem så jeg måtte igang med en kage hun kunne have med. Der er rutebilcreme og hindbærcrme i:)

første bryllupskage

Wee min første bryllups kage og dåbs kage hehe... Min kærestes søster skal giftes og skal samtidig holde dåb, så kagen skulle passe til begge ting. Resultatet blev så dette:)

Her er lige et close-up af brudeparret (mif 4 forsøg på modellering i alt)




Og selvfølgelig også lige af dåbskagen:)
)







Bamse

Her er mit 3 forsøg på modellering... Jeg ville lige øve mig på at lave en bamse som jeg gerne ville have på en dåbskage som jeg skal lave.

Jæger kage


Min kolega blev så imppneret da hun så en af mine kager, så hun ville gerne have en til sin fars fødselsdag. Da han er jæger skulle det selvfølgelig være en jægerkage, og de har en sort labrador så den skulle være sådan. Det er mit første forsøg på at modelere noget som helst, så jeg var så stolt (mest af hunden). Min kolega blev bare så glad for den og hendes far var meget overrasket. Kagen indeholder tobleronecreme og hindbær mousser mmm :)




18 års fødselsdag


Her er en af de første kager som jeg har lavet. Det er til min lillesøsters 18 års fødselsdag. Det skulle være en overraskelse, og det blev det i hvert fald også. Hun skulle have en rigtig piget kage, så den kom til at se sådan her ud. Det er både mit første forsøg på stabling af kager, og første forsøg med roser på stilk. Håber på bedre held næste gang hehe...